Is uw administratie up-to-date?

Met een “up-to-date” boekhouding weet u als ondernemer hoe uw zaken ervoor staan
en neemt u de juiste beslissingen voor groei van uw onderneming.

Overzichtelijk

Het overzichtelijk maken van uw financiële administratie is voor Avantisk dagelijks werk.

Duidelijk

Het nakomen van afspraken en een open en eerlijke manier van communiceren.

Samenwerken

Avantisk is nauw betrokken bij uw onderneming, gebaseerd op wederzijds vertrouwen.

Betaalbaar

Kleinschaligheid en een efficiënte bedrijfsvoering levert een gunstige prijskwaliteit.

Tijdelijk of erbij?

Avantisk kan u ook van dienst zijn als u ondersteuning op uw administratie nodig heeft. Dit kan op tijdelijke basis in drukke perioden, bij achterstanden of als vervanging van uw eigen medewerkers, denk hierbij aan ziekte, zwangerschapsverlof of onderbezetting.

Misschien dat uw eigen personeel de administratieve werkzaamheden naast hun andere werkzaamheden niet meer aankan vanwege groei in uw onderneming, maar u nog niet zover bent om een aparte administrateur in dienst te nemen. Ook in deze situatie kan Avantisk u van dienst zijn door uw administratie te voeren tot uw onderneming zo groot gegroeid is dat een eigen administrateur een verantwoorde stap is.

Tevens is het mogelijk dat wij regelmatig bij u langs komen om de administratie die uw medewerkers voeren kritisch door te nemen, en aandachtspunten met u te bespreken. Daarnaast kunnen wij de jaarafsluiting van uw boekhouding verzorgen, inclusief een zogeheten balansdossier ten behoeve van de jaarrekening. Op deze manier kunt u de administratie volgens de geldende fiscale regelgeving overdragen aan uw accountant. Uw accountant zal minder tijd kwijt zijn aan het controleren van de administratie, voordat hij/zij een jaarrekening opstelt. Dat scheelt u weer in de kosten. U kunt er ook voor kiezen om Avantisk de jaarrekening te laten opstellen.

De (over-)stap naar Avantisk is zeker de moeite waard!

Als u nog vragen heeft over de dienstverlening of een geheel vrijblijvend gesprek wilt aangaan,
neemt u dan contact met mij op.

AvantiskLOGO

TELEFOON 06 - 48 058 123
E-MAIL info@avantisk.nl
WEBSITE www.avantisk.nl

SonjaKoning

Sonja Koning

De spil van Avantisk (sinds 2010) is Sonja Koning. Ik heb diverse boekhoudkundige opleidingen tot op HBO-niveau gevolgd, en daarnaast ruime ervaring op administratief en fiscaal gebied. Relaties ervaren dat ik accuraat, no-nonsens, enthousiast en open ben.